En introduktion til lydbøger

Lydbøger giver unikke muligheder for at nyde litteratur når som helst og hvor som helst

Udgiv digitalt

Når du udgiver en lydbog hos Saxo Publish foregår det hele digitalt. Hverken du eller din kunde skal have fat på CD’er, i stedet lægger du en digital MP3 fil op på Saxo Publish og når din lydbog bliver købt modtager kunden filen med det samme, og kan derefter høre din lydbog hvor de helt vil, om det er på deres smartphone, tablet eller computer. Læs mere om lydbøger her.

Lydbogsproduktion

Du kan vælge selv at stå for hele produktionen af din lydbog og selv indtale den på dit eget udstyr. Hvis det virker uoverskueligt og du har brug for hjælp har vi lavet en aftale med Rissound du kan benytte dig af. Rissound stiller det udstyr du skal bruge til rådighed, og de sikrer høj lydkvalitet og gør desuden din lydbog klar til publikation. På den måde sikrer du dig at din lydbog fremstår professionel. Derudover kan du også få Rissound til at stå for indtalingen. Læs mere om hjælp til lydbogsproduktion her.

Kom i gang

Lydbøger

Lad læserne lytte til dit indhold på farten. Udgiv nemt din lydbog på Saxo Publish.

Hvorfor udgive en lydbog?

Lyt til lydbøger - når som helst, hvor som helst

Lydbøger

Lydbøger

En lydbog giver din læser mulighed for at lytte til dit værk hjemme på sofaen, i bussen, på jobbet eller hvilket som helst andet sted. Lydbøger er specielt gode til at skabe og videreformidle en stemning, da du kan variere stemmeføring og tempo. Med andre ord giver det mulighed for, at du kan præsentere din historie, præcis som du ønsker.

Lydbøger kan lyttes til på alverdens forskellige enheder. I dag kan dine læsere lytte til lydbøger på deres smartphones, computere, tablets eller musikafspillere. Så snart din lydbog er købt på Saxo.com, tilsendes den din læser, dukker op i læserens bibliotek på Saxo og i appen Saxo Read. Herfra kan læseren til hver en tid høre din lydbog.

  • Kan lyttes til overalt
  • Nem distribution
  • Mulighed for streaming med Saxo Read
Lydbøger

Andre muligheder

Print on Demand
Udgiv trykte bøger
Læs mere
Kurser
Spred din viden
Læs mere
E-bøger
Den nemmeste måde at udgive bøger på
Læs mere
Kom i gang